Onze merken.

In 1607 richt de Zweedse koning Karl IX Skultuna op in het gelijknamige kleine stadje niet ver van Stockholm. Inmiddels heeft Skultuna ruim 400 jaar ervaring met het ontwerpen en produceren van hoogwaardige objecten en sierraden in hoge en gedetailleerde kwaliteit. Objecten uit hoogwaardige metalen, leder, glas en marmer.

Vandaag de dag is Skultuna ook een geliefde bestemming voor toeristen met een museum, restaurants en een bijzonder mooie Skultuna flagship store.

Stap binnen in de bijzondere wereld van Klaus Haapaniemi. Deze finse ontwerper creƫert een geheel eigen collectie, een geheel eigen stijl, van fraaie objecten voor thuis tot mooie bijzondere mode. In de mooiste materialen en afwerkingen. Klaus Haapaniemi werkt ook voor oa Iittala, Moooi en Habitat. Zijn eigen collectie is oa te volgen via www.klaush.com

LINDDNA

LIND dna heeft een heel eigen design taal.

Alle items zijn gebaseeerd op duurzaamheid. In vormgeving en in productie. De toepassing van gerycled leder staat daarbij centraal. In diverse afwerkingen en kwaliteiten. In de mooiste tinten voor in huis en op tafel.

De collecties omvatten tablemats en glassmats in vormen als curve en leaf.

Voor deze unieke collectie bieden we ook prima verkoop oplossingen zoals displays en shop-in-shop mogelijkheden. Bijzonder succesvol ook in combinatie met het curve stoneware in 3 kleuren.

En de bijzondere interieur collectie is volop in ontwikkeling. Met oa woodboxes, de fraaie bench in 2 maten, console-tables in diverse samenstellingen, de vernuftige pickup tables en een uitgebreide garderobe collectie.

Ontdek de vele mogelijkheden.