Onze merken.

LINDDNA

LIND dna heeft een heel eigen design taal.

Alle items zijn gebaseeerd op duurzaamheid. In vormgeving en in productie. De toepassing van gerycled leder staat daarbij centraal. In diverse afwerkingen en kwaliteiten. In de mooiste tinten voor in huis en op tafel.

De collecties omvatten tablemats en glassmats in vormen als curve en leaf.

Voor deze unieke collectie bieden we ook prima verkoop oplossingen zoals displays en shop-in-shop mogelijkheden. Bijzonder succesvol ook in combinatie met het curve stoneware in 3 kleuren.

En de bijzondere interieur collectie is volop in ontwikkeling. Met oa woodboxes, de fraaie bench in 2 maten, console-tables in diverse samenstellingen, de vernuftige pickup tables en een uitgebreide garderobe collectie.

Ontdek de vele mogelijkheden.

 

 

 

 

VISION. Een toepasselijke naam voor deze bijzondere glas serie. Vision breekt met oude tradities. Er is geen sprake van de klassieke indeling van witte- of rode wijnglazen, maar van verschillende glazen gebaseerd op de verschillende wijn karakters. Elk glas is zo vormgegeven, dat het de kenmerkende eigenschappen van een wijn vol, fruitig, complex of mousserende wijn, optimaal tot haar recht laat komen.

Het kiezen van het juiste glas in de serie VISION is intuitief, maar de namen helpen zeker ook bij het kiezen: Fresh, Straight, Intense, Balanced en Rich. voor iedere smaak het juiste glas.

De innovatieve vormgeving heeft nog meer unieke voordelen. Door de bijzondere golf in de bodem van het glas, wordt de kleur van de wijn heel levendig gereflecteerd. Tegelijkertijd wordt het oppervlak van de wijn in het glas vergroot en wordt de wijn optimaal belucht en openen de aroma’s zich maximaal. Elk glas is een met de handgemaakt en uniek. Op de traditionele manier met de mond geblazen, zonder toevoeging van lood.

Jack und Lucy. Eigen productie in Duitsland. Jan Wirsel van Jack und Lucy is timmerman van huis uit. En heeft keuken ervaring in het restaurant van zijn vader. Dit resulteert in een top collectie snij en presenteer planken. Ruime maatvoering. Doordacht ontwerp. Planken van kopshout maar ook uit één stuk eik leverbaar. Daarmee is iedere plank uniek.

Ingenieus zijn de workstations. Veelzijdig voor de professionele maar ook voor hobby chef.

Daarnaast is de range groeiend met mooie home accessoires. Alles uit eigen productie. Top materiaal. Eerlijk. Geolied met bio olie. En dat alles ook nog eens goed betaalbaar. Een aantrekkelijke pos presentatie is gemakkelijk gemaakt.

In 1607 richt de Zweedse koning Karl IX Skultuna op in het gelijknamige kleine stadje niet ver van Stockholm. Inmiddels heeft Skultuna ruim 400 jaar ervaring met het ontwerpen en produceren van hoogwaardige objecten en sierraden in hoge en gedetailleerde kwaliteit. Objecten uit hoogwaardige metalen, leder, glas en marmer.

Vandaag de dag is Skultuna ook een geliefde bestemming voor toeristen met een museum, restaurants en een bijzonder mooie Skultuna flagship store.

Stap binnen in de bijzondere wereld van Klaus Haapaniemi. Deze finse ontwerper creëert een geheel eigen collectie, een geheel eigen stijl, van fraaie objecten voor thuis tot mooie bijzondere mode. In de mooiste materialen en afwerkingen. Klaus Haapaniemi werkt ook voor oa Iittala, Moooi en Habitat. Zijn eigen collectie is oa te volgen via www.klaush.com